Diagnostic Online

Diagnostic Online - Ingrijire Ten

 

Tu cum iti ingrijesti tenul in aceasta perioada?

Tenul tau sufera de o problema estetica care necesita consilierea unui specialist ?

Afla cum sa primesti un diagnostic facial si un plan personalizat de ingrijire in siguranta casei tale! Abordarea estetica faciala este mult mai complexa astazi, cand stilul de viata este unul alert si procesul de imbatranire poate fi accelerat de mai multi factori interni si externi sau acum, cand suntem in autoizolare si nivelul de stres poate sa aduca noi probleme de ten. Insa tot ca o consecinta a evolutiei si adaptarii, apar si multe solutii, abordari, diagnostic si plan personalizate online.

Frumustea 3 D, surprinde intr-un diagnostic online urmatoarele:

  • Consultația holistica, are in vedere pe langa evaluarea faciala, evaluarea starii generale de sanatate, a stilului de viata si a nivelului de stres. Sunt intrebari din fisa individuala a pacientului, pe care o vei primi imediat dupa inregistrarea solicitarii. Planul personalizat de tratament integreaza schimbari in ritualul zilnic de ingrijire al pielii la domiciliu, frecventa si alternarea tratamentelor faciale cu un discount in cabinet (dupa aceasta perioada), cat si schimbari pentru echilibrarea unui stil de viata sau hormonal, toate necesare pentru obtinerea rezultatelor pe termen lung.
  • Consilierea psihologica este de un real folos mai ales pentru persoanele care au o problema patologica (acnee, rozacee, etc) unde apar si pusee de vindecare sau se stabilizeaza greu rezultatul si o pregatire psihologica pe termen lung si setarea corecta a rezultatelor, evita dezamagirea si neincrederea in procesul terapeutic inceput.

Cum programezi?

In mesaj privat: pe pagina Facebook sau Instagram
sau la numarul de telefon, 0734838604 (Whatsapp, sms), cu aproximativ 24 de ore inainte de a solicita data si ora potrivite pentru tine.

De specificat: numele si prenumele, orasul in care locuiesti, adresa de mail si 3 – 5 poze cu tenul tau cat mai concludente din diverse pozitii: din fata, lateral stanga, lateral dreapta si local aspectul cel mai deranjant. Pozele sa fie realizate cu telefonul, fata fara machiaj, de la o distanta nu foarte mare de piele, fara filtre si la lumina zilei.

Iti recomand sa ai la indemana produsele cu care iti ingrijesti fata in mod obisnuit.

Cat dureaza

Consultatia dureaza aproximativ 60 – 90 de minut, in functie de complexitate sau patologie.