Ateliere

Workshop

PIELEA TA, HARTA EMOTIILOR TALE!

Aceste workshop-uri le propun pentru tine, femeie, care vrei sa te descoperi!

Trei ateliere de rasfat pentru inima, corpul si mintea ta!

Sunt trei intalniri online in care ajung la indiciile pe care le cuprinde pielea ta ca amprenta a emotiilor si evenimentelor de viata pe care le-ai trait, cum sa te eliberezi de ele si sa ramai mai senina, privind in urma. Invatam sa ne ingrijim corect piele chiar si din siguranta casei noastre si descoperim importanta unei activitati de creatie, antrenam atentia si concentrare, realizand propria bijuterie de Kanzashi.


Primul atelier

La prima intalnire, nu ocupam predominant de aspect fizic si de aceea este important, sa ai langa tine o oglinda.

Oglinda te va însotii la acest workshop ca sa poți face partea de îngrijire a tenului și sa “fixezi” imaginea cea mai bună de pana acum a pielii tale. 

Lasam toate aspectele acelei zile sa curga prin noi, facand impreuna niste exercitii de respiratie pentru a aduce in „acum”, acest moment de viata plin de prezent, de tot ceea ce sunt, relaxand corpul cu o placuta meditatie ghidata.

Ne relaxam impreuna pielea printr-un mic ritual de demachiere si de tehnici de automasaj. Constientizaram ca tot ce punem pe piele ajunge in corpul nostru, importanta curatarii fetei cu produse specifice, intelegem mai bine diferite intre ingrijirea de dimineata si cea de seara, importanta produselor potrivite.

Automasajul, inseamna acordarea a 7-10 minute in plus, pe zi / saptamana, fara a presupune creme scumpe si sofisticate.

Beneficiile automasajului facial si a scalpului:

 • mentine sanatatea si frumusetea pielii,
 • prevenine aparitia ridurilor si incetineste procesul de imbatranire ,
 • stimulează circulația sângelui și cea linfatică,
 • hrănește creierul,
 • scade tensiunea arterială,
 • menține pielea tonifiata,
 • îmbunătățirea memoriei,
 • prevenirea bolilor Alzheimer și Parkinson,
 • previne albirea prematură sau căderea părului.
 • de spirit imbunatateste starea – Masajul facial scade Full Time Nivelul anxietatii si crasnii transFORMA o stare de spirit-negativa intr una pozitiva. Contribui la ameliorarea anxietăților și a stresului psihologic. 


al doilea atelier

La al doilea atelier, intelegem mai bine, rolul emotiilor in viata noastra si cum se manifesta la nivelul pelicilor.

 

Pielea ,, sustine ”lumea interioara si este contactul nostru cu lumea exterioara.

Exista zile in care ne simtim bine in corpurile noastre, ne bucuram de darurile vietii, iubim si sunt iubite si atunci stralucim! Exista zile in care nu ne simtim atat de confortabil si descoperim ca pielea ne oglindeste exact ce se intampla in interior: ce emotii suprimam, ce ganduri ne framanta, ce dezechilibre exista in organism si la nivelul caror organe avem dezechilibre sau ce obiceiuri alimentare avem.

Primesti anterior acestui workshop, chestionarul ,, Asculta-ti pielea ”si vei afla multe lucruri noi despre tine, vei constientiza mai mult legatura stransa dintre latura fizica si cea psiho-emotionala.

Continuam cu un exercitiu de restartare a varstei pielii si a mentalului tau apoi un alt exercitiu de eliberare emotionale acumulate peste zi si a stresului atat de prezent in vietile noastre. Le vei primi ca suport după aceastăra intalnire pentru a putea să le reiei ori de cate ori simți și ai nevoie.

Stresul nu e doar mental. Este dovedit științific că stresul se transmite și în corp. Până în momentul în care nu este eliminat complet, stresul se regăsește în fiecare mușchi, în fiecare celulă limitând organismul să nu-și manifeste potențial maxim.

 

Beneficiile exercitiilor:

 • creierul și corpul se reechilibrează,
 • îmbunătățesc somnul,
 • se recapatează abilitățile de rezolvare a problemelor,
 • se stimuleaza metabolismul,
 • corpul acesta din nou capabil să se vindece singur,
 • schimbarea perceptiei imaginii de sine,
 • durează doar câteva minute, comparativ cu alte metode.


al treilea atelier

La al treilea atelier, ne dezvoltam atentia si concentrare, ne relaxam prin realizarea
unui accesoriu vestimentar care sa va dea unicitate oricarei tinute casual sau de birou.

Kanzashi completează perfect coafurile și rochiile femeilor care au fost în frumusețea lor aproape de o operă de artă. În Japonia, este prezent din secolul al XVIII-lea și este folosit ca ornament de păr purtat adesea de gheishe. Noi o sa-l realizam,  tip brosa pentru a fi mai usor de purtat.

Toate materiale sunt puse la dispozitie pentru realizarea acestui accesoriu vestimentar care sa te reprezinte si sa dea unicitate tinutelor tale.

Teoria inteligentelor multiple a fost dezvoltată în anul 1983 de Dr. Howard Gardner, profesor la Universitatea Harvard. El sugereaza ca notiunea traditionala de inteligenta bazata pe IQ (coeficientul de inteligenta) are limitele ei si propune, in schimb, opt tipuri diferite de inteligenta care sa acopere o paleta mult mai larga a intelectului uman. Prin ceea ce realizam, dezvoltam inteligenta kinestezica de care ne vorbeste H.Gardner.

Beneficiile terapiei ocupationale:

 • stimuleaza dezvoltarea sentimentelor de cooperare,
 • stăpânirea de sine și autocontrolul,
 • planificarea activităților și respectarea etapelor privind realizarea produsului finit, găsit satisfacții și împlinirea în ceea ce realizează.
 • dezvoltarea inteligentei kinestezice.

Preocuparea de a fi femeie, inaintea oricarui rol social, inseamna sa nu intelegem, acceptam si iubim corpul. Frumusetea radianta , ideea pe care doresc sa o aprofundam impreuna, inseamna echilibru intre fizic – mental – psiho-emotional – spiritual.


Detalii pentru desfasurarea workshop-urilor le primiti la telefon:
0734838604 sau e-mail [email protected] , persoana de contact, Laura Busuioc.