curs schimbari hormonale

 

Curs de modificări hormonale și modul în care acestea au impact asupra pielii

Știați că pielea dvs. se schimbă pe măsură ce hormonii se schimbă în mod natural pe tot parcursul ciclului menstrual? Există momente în ciclul tău în care pielea ta este mai luminoasă și mai hidratată și alteori când poate fi mai predispusă la uscăciune, acnee și inflamații. Înțelegând cum se schimbă pielea ta pe parcursul lunii, îți poți optimiza îngrijirea pielii pentru a susține cel mai bine tendințele pielii și pentru a preveni coșurile sau alte probleme ale pielii care tind să apară în anumite momente.

Probabil că ați încercat multe lucruri diferite pentru a vă vindeca acneea, cum ar fi produsele de îngrijire a pielii, medicamentele eliberate pe bază de himbă pielea ta pe parcursul lunii, îți poți optimiza îngrijirea pielii pentru a susține cel mai bine tendințele pielii și pentru a preveni coșurile sau alte probleme ale pielii care tind să apară în anumite momente.

Probabil că ați încercat multe lucruri diferite pentru a vă vindeca acneea, cum ar fi produsele de îngrijire a pielii, medicamentele eliberate pe bază de rețetă, diferite tratamente – din păcate, fără rezultat.

Adevărul este că acneea este un semnal de alarma că există un dezechilibru în corpul tău, iar vindecarea corpului tău din interior spre exterior este singura modalitate de a scăpa definitiv de acnee. Nu există excepții. Și dacă sunteți gata să începeți o călătorie pentru a vă vindeca corpul și, în cele din urmă, pentru a vă vindeca pielea – atunci acest curs este absolut pentru dvs. Va fi nevoie cu siguranță de unele modificări ale dietei și stilului de viață implicate în viața dvs, dar aceste schimbări nu numai că vă vor aduce beneficii pielii, ci și întregului corp.


Ce vei învață la acest curs?

Care este anatomia pielii, ce funcții principale are și de de este considerată un organ endocrin?

Cum și de apare acneea hormonală?

Ce hormoni sunt implicați și cum influentează ei calitatea pielii;

Fiziologia ciclului menstrual și impactul ciclicitatii hormonale asupra pielii in mod normal;

Ce este sindromul premenstrual/ tulburarea istorică premenstruală și cum le putem preveni sau trata in mod natural;

Ce modificări hormonale apar in corpul nostru de-a lungul vieții-de la pubertate la menopauza și cum putem avea grija de pielea noastra in fiecare etapa(intern și extern);

Modificări hormonale in sarcina. Melasma sau “masca de sarcina”.

Care este rolul sănătății intestinului asupra pielii?

De ce este important sa avem un stil de viața cât mai sănătos si cum ne influentează stresul, somnul și exercițiul fizic hormonii și calitatea pielii;

Nutriția adecvată pentru o piele sănătoasă. Ce alimente sa alegem in funcție de echilibru hormonal avut?

Ce suplimente sunt potrivite pentru dezechilibrele hormonale și sănătatea intestinului?

Relația dintre insulină, dezechilibre hormonale, si Sindromul ovarelor polichistice și impactul asupra pielii;

Tiroidita autoimună Hashimoto – cum o recunoaștem și ce impact are asupra pielii noastre?

Cazuistică și tratament facial pentru ten matur aflat în perioada de pre – menopauzademonstrație practică.

La curs, explorăm împreună lumea hormonilor și să înțelegem pașii către o piele sănătoasă și luminoasă. La sfârșitul cursului, toți participanții  pot să  aplice noțiunile acumulte. Se elibereaza diploma pentru acumularea acestor noțiuni !