CURSURI DE INFRUMUSETARE SI SANATATE A PIELII, CURSURI INDIVIDUALE 1:1


In urma experientei acumulate in cei 24 de ani de formare continua in domeniul cosmeticii si esteticii faciale a aparut intr-un mod firesc dorinta de a  transmite si celorlalti din experienta si formarile profesionale.

 Pana la urma, la ce este buna cunoasterea daca nu o impartasesti cu ceilalti?

Am invatat permanent atat de la seminariile la care am participat cat si  de la fiecare persoana in fata careia m-am aflat si am tinut cursuri.

In cazul cosmeticii, fiind un domeniu aplicat, invatarea prin practica sau invatarea din experienta aceasta esentiala. De mare ajutor in evolutia profesionala a fost si forma psihologica si psihopedagogica, pe care am imbratisat-o de-a lungul timpului.

Invatarea printr-o experiență directă, incurajarea prin reflectia asupra acesteia, dezvolta noi abilitati, noi atitudini și noi moduri de gandire! 

CURSURI DE COSMETICA FACIALA

  • Tehnici de demachiere profesionale – primul contact cu pielea clientei este cel mai important si face major diferenta. Este prima impresie pe care nu mai ai ocazia sa o faci a doua oara!
  • Masaj de lifting pe musculatura faciala – diferentiaza-te printr-un masaj semnatura!
  • Reflexoterapie faciala cu saculeti de plante medicinale si introducere in aromaterapie – adu ca plus tratament, relaxare de care toti avem nevoie in ritmul cotidian alert pe care il avem!
  • Peeling chimic – abordare minim invaziva, de stimularea procesului natural de regenerare a pielii. cu rezultate vizibile imediat. Treci de la cosmetica clasica, la dermato-cosmetica!
  • Mentorat cosmetic: probleme estetice specific – acnee, riduri si laxitate, pete pigmentare, etc

 GENE SI SPRANCENE

  • Stilizare sparancene
  • Extinsii de gene 1, 2, 3 D