Catio Vital


Catio Vital

“Pielea mea nu a fost niciodata atat de frumoasa!”

Tratament de curatare personalizat si cu efecte tamaduitoare

Mai mult decat un tratament traditional de infrumusetare, CatioVital “Dubla ionizare” este o metoda de tratament revolutionara care permite redarea in mai putin de doua ore a unui aspect vizibil infrumusetat al tenului.
Acest tratament curata tenul in profunzime, datorita efectului de “sauna” al mastii CatioVital. In acest fel, el este curatat in profunzime si asimileaza mai bine ingredientii activi ai tratamentului.
CatioVital “Dubla ionizare” este de doua ori mai eficace comparativ cu metodele clasice de tratament, deoarece permite patrunderea unor ingredienti activi performanti precum acidul hialuronic, ADN-ul hidrolizat si Vitamina C. Tratamentul este personalizat si este disponibil in 6 versiuni conform asteptarilor dvs. de frumusete.

Tenul dvs. straluceste de frumusete imediat dupa terminarea tratamentului

Imediat ce tratamentul a luat sfarsit, priviti-va tenul: el a nu a fost niciodata atat de frumos. Chipul dvs. este surprinzator de odihnit si isi regaseste o noua stralucire.
Recomandat in tratament intensiv, 1 sedinta pe saptamana timp de 4 saptamani sau de intretinere in fiecare luna, CatioVital “Dubla ionizare” va deveni tratamentul preferat al tenului dvs.!

Cheile tratamentului

 • Curatarea profunda prin efectul de “sauna”
  Efectul de sauna al mastii CatioVital curata tenul in profunzime. Acesta este pregatita sa asimileze ingredientii activi ai tratamentului.
 • Tratament “Dubla ionizare” a ingredientelor active
  “Dubla ionizare” permite patrunderea ingredientilor activi de polaritate pozitiva si negativa in profunzimea tenului, conform asteptarilor dvs. de frumusete.
 • Masajul “relaxare” cu uleiuri esentiale
  Efectul de “bunastare” al masajului cu uleiuri esentiale transmite proprietatile sale de binefacere si energizare.
  Trasaturile chipului dvs. devin odihnite, iar tenul dvs. redobandeste o noua stralucire.