Catio Lift


Catio Lift

“Ofera un lifting spectaculos!”

Stimularea musculara intinereste trasaturile

Odata cu varsta si oboseala, pielea se deshidrateaza, iar semnele imbatranirii isi fac aparitia pe chip. In loc sa actioneze ca marea majoritate a tratamentelor lifting pe structura pielii, CatioLift actioneaza in profunzime redinamizand muschii fetei si conferindu-le tenacitate. Trasaturile fetei sunt “liftate” in mod spectaculos, in timp ce ovalul fetei este conturat.

Efectul “Lifting” imediat de la prima sedinta

La jumatatea tratamentului CatioLift, se face testul oglinzii pe jumatatea fetei si veti vedea diferenta! Trasaturile revin la aspectul de altadata, ridurile si liniile imperfecte se estompeaza vizibil, pielea gatului pare mai ferma, iar tenul pare mai tanar.
Recomandat intr-o cura de patru tratamente, tratamentul CatioLift ofera un efect “Lifting” spectaculos si intinereste vizibil. Chipul dvs. va parea “cu cel putin 10 ani mai tanar” !

Cheile tratamentului

  • Drenarea
    Se realizeaza o stimulare care dreneaza si activeaza functiile vitale ale pielii. Elimina toxinele si oxigeneaza. Tenul capata un aspect mai luminos.
  • Stimularea musculara
    Asemenea unei gimnastici pasive, stimularea musculara “lucreaza” muschii fetei pentru a reda din nou fermitate si tonicitate tenului. Trasaturile par “liftate”.
  • Masajul “lifting”
    La finele tratamentului, se maseaza tenul pentru a-l hrani, regenera si a-i oferi fermitate. In acest fel, efectul de “lifting” este mai durabil.